15-04-2024

Personeel gezocht

Wij zijn op zoek naar collega's! Voor diverse dagen zoeken wij nog enthousiaste, hardwerkende mensen die ons team willen komen versterken, zowel in de bediening als in de spoel keuken. Neem voor info contact op.

23-03-2024

Openingstijden feestdagen

Met pasen en pinksteren komen er weer feestdagen aan waarop wij geopend zijn. Op eerste en tweede paas- en pinksterdag zijn wij geopend vanaf 12 uur. Ook op hemelvaartsdag bent u vanaf 12:00 uur welkom. 

Tussendoor zijn wij gesloten tussen 24 april en 7 mei om te genieten van een vakantie. Op 8 mei zijn wij weer geopend vanaf 17:00 uur.

23-03-2024

Nieuwe kaart

Nu de zon langzaam aan weer gaat schijnen, hebben wij een nieuwe kaart samengesteld. U kunt de kaart hier vinden. Graag tot snel in ons restaurant!

Heerlijk wandelen!

Om vervolgens te genieten op ons terras.

Ons restaurant is gelegen in een zeer bosrijke omgeving dat uitstekend geschikt is om te wandelen. Dit gebied is direct te bereiken vanaf de parkeerplaats van ons restaurant. In dit gebied mogen honden los lopen en die zijn ook welkom in ons restaurant, daarnaast kunt u ook bijvoorbeeld koeien tegenkomen in het bos. 

Powered by CouchCMS