31-05-2020

Belangrijk: ons coronabeleid

Uiteraard werken wij volgens de richtlijnen van het RIVM. Naast de extra hygeine maatregelen die wij nemen, betekent het dat u moet reserveren voor een bepaalde shift. Wij werken met twee shifts: 

- 17:00-19:00

- 19:10-sluit

Daarnaast bieden wij ook nog de mogelijkheid om eten op bestelling af te halen, u kunt nog steeds bestellen via de volgende manieren

- Telefonisch op 035-5771210

- Vie de mail op restaurantderading@gmail.com

- Via https://e-food.nl/hilversum/restaurant-de-rading

31-05-2020

Vanaf 1 juni zijn wij weer geopend met een nieuwe kaart

Maandag 1 juni morgen wij onze deuren weer openen voor onze gasten. Maandag (tweede pinksterdag) zijn wij dan ook geopend vanaf 12:00 uur, uiteraard onder behoud van de corona regels. Daarna gelden onze reguliere openingstijden. Wij starten gelijk met een nieuwe kaart, welke je hier kunt bekijken. Graag tot dan. 

31-05-2020

Personeel gezocht

Wij zijn op zoek naar collega's! Voor diverse dagen zoeken wij nog enthousiaste, hardwerkende mensen die ons team willen komen versterken, zowel in de bediening als in de spoel keuken. Neem voor info contact op.

Heerlijk wandelen!

Om vervolgens van de zon te genieten op ons terras!

Ons restaurant is gelegen in een zeer bosrijke omgeving dat uitstekend geschikt is om te wandelen. Dit gebied is direct te bereiken vanaf de parkeerplaats van ons restaurant. In dit gebied mogen honden los lopen en die zijn ook welkom in ons restaurant, daarnaast kunt u ook bijvoorbeeld koeien tegenkomen in het bos.