07-12-2018

Vier kerst bij de Rading!

Ook dit jaar zijn wij weer geopend op tweede kerstdag en wel vanaf 16:00 uur. Naast de vaste kaart serveren wij een speciaal samengesteld kerstmenu, welke je hier kunt vinden. U kunt reserveren via ons telefoonnummer: 035-5771210. Graag tot dan!

 

Wij serveren geen pannenkoeken op tweede kerstdag.
Wij verrekenen een kersttoeslag van 10% op het eindbedrag.

07-12-2018

2 - 3 januari gesloten

Op woensdag 2 en donderdag 3 januari zijn wij gesloten. Vanaf vrijdag 4 januari bent u weer welkom!

02-11-2018

De winterkaart is weer!

De dagen worden kouder en korter en dus hoort daar ook een ander menu bij. Vanaf deze week kunt u weer genieten van klassieke gerechten als het gevulde pasteitje en een stoofpot van diversere soorte wild. Bekijk de gehele kaart hier!

12-01-2018

Personeel gezocht

Wij zijn op zoek naar collega's! Voor diverse dagen zoeken wij nog enthousiaste, hardwerkende mensen die ons team willen komen versterken, zowel in de bediening als in de spoel keuken. Neem voor info contact op.

Heerlijk wandelen!

Om vervolgens op te warmen in ons restaurant.

Ons restaurant is gelegen in een zeer bosrijke omgeving dat uitstekend geschikt is om te wandelen. Dit gebied is direct te bereiken vanaf de parkeerplaats van ons restaurant. In dit gebied mogen honden los lopen en die zijn ook welkom in ons restaurant, daarnaast kunt u ook bijvoorbeeld koeien tegenkomen in het bos.