26-04-2021

Terras geopend

Vanaf aanstaande zaterdag 1 mei gaat ons terras weer open! Ons terras zal dan ook op woensdag t/m zondag van 12:00 tot 18:00. Als het regent is het terras helaas niet geopend. Ook kunt u nog steeds afhalen tussen 17:00 en 19:00. 

27-03-2021

Nieuwe menukaart vanaf 31 maart

Met het ingaan van de lente, hebben wij onze kaart weer aangepast. Vanaf 31 maart hebben we een speciale kaart voor afhalen die u hier kunt vinden! Voor als we weer open kunnen, kunt u de volledige nieuwe kaart vinden onder het kopje 'Menukaart'.

 

U kunt nog steeds bestellen via de volgende manieren: 

- Telefonisch op 035-5771210

- Via de mail op restaurantderading@gmail.com

- Via https://e-food.nl/hilversum/restaurant-de-rading

31-05-2020

Personeel gezocht

Wij zijn op zoek naar collega's! Voor diverse dagen zoeken wij nog enthousiaste, hardwerkende mensen die ons team willen komen versterken, zowel in de bediening als in de spoel keuken. Neem voor info contact op.

Heerlijk wandelen!

Om vervolgens van de zon te genieten op ons terras!

Ons restaurant is gelegen in een zeer bosrijke omgeving dat uitstekend geschikt is om te wandelen. Dit gebied is direct te bereiken vanaf de parkeerplaats van ons restaurant. In dit gebied mogen honden los lopen en die zijn ook welkom in ons restaurant, daarnaast kunt u ook bijvoorbeeld koeien tegenkomen in het bos.