04-11-2021

Kerst bij de Rading!

Ook dit jaar bent u weer van harte welkom om kerst te vieren bij de Rading. Op tweede kerstdag zijn wij geopend vanaf 16:00 uur en hebben wij weer een speciaal kerstmenu samengesteld. Deze kun je hier bekijken. Daarnaast kunt u ook van de gebruikelijke kaart eten (exclusief pannenkoeken). Graag tot dan!

04-11-2021

Nieuwe winterkaart

Wij hebben weer een nieuwe kaart voor het winterseizoen. Uiteraard kan een klassieker als het stoofpotje niet ontbreken! Bekijk de volledige winterkaar hier en kom vooral proeven van de lekkere gerechten!

08-10-2021

De Rading gesloten wegens vakantie

Aangezien wij van een lekkere vakantie gaan genieten, zijn wij in de komende periode gesloten op de volgende momente:

- vanaf 15 november tot en met 5 december

31-05-2020

Personeel gezocht

Wij zijn op zoek naar collega's! Voor diverse dagen zoeken wij nog enthousiaste, hardwerkende mensen die ons team willen komen versterken, zowel in de bediening als in de spoel keuken. Neem voor info contact op.

Heerlijk wandelen!

Om vervolgens op te warmen in ons restaurant!

Ons restaurant is gelegen in een zeer bosrijke omgeving dat uitstekend geschikt is om te wandelen. Dit gebied is direct te bereiken vanaf de parkeerplaats van ons restaurant. In dit gebied mogen honden los lopen en die zijn ook welkom in ons restaurant, daarnaast kunt u ook bijvoorbeeld koeien tegenkomen in het bos.